Konsulenter

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Egne og eksterne konsulenter

I vores stræben efter ekspertise og i at levere den højeste kvalitet af service inden for teambuilding, salgsstrategi og ledelse på afstand, tror vi på styrken af samarbejde og forskelligartet ekspertise.

Det er derfor, sammen med vores dygtige interne konsulenter, Gentium er stolte partnere med en udvalgt gruppe af eksterne konsulenter, som bringer specialiseret viden og friske perspektiver til vores kernetilbud.

Vores samarbejdstilgang sikrer, at vi udnytter banebrydende indsigt og mangefacetterede færdigheder til at løse dine unikke udfordringer. Med en syntese af intern og ekstern rådgivning garanterer vi en omfattende strategi, der er skræddersyet til at drive dit team og din virksomhed til nye højder.

Mød de innovative hjerner, der samarbejder med Gentium – hvor kollektiv visdom møder strategisk udførelse for at skabe uovertrufne resultater for din organisation.

Mød Gentium holdet

Gentiums team af højt kvalificerede forretningskonsulenter og rådgivere er dedikeret til at levere tjenester af høj kvalitet for at hjælpe din virksomhed med at trives.

Vores mangfoldige udvalg af specialiserede færdigheder og ekspertise giver os mulighed for at levere skræddersyede løsninger til ethvert problem, din virksomhed måtte stå over for.

Steen Elgaard

25 års erfaring med at arbejde med International Go-to-market, distanceledelse, teambuilding salgsstrategi.

Certificering: DISC BASIC®

Sprog: Dansk, Engelsk Svensk og Tysk

Jean Jongejan

Over 35 års erfaring / 20 år MD Central Europe Iittala / 10 års iværksætter.

Sprog: hollandsk, engelsk, tysk